Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek muhtevain tıklayın.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi elbet ki kapılardır. Bu baplar 360 rütbe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye isabetli halde üretilmeleridir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli yer ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil acıe dayanıklıdır.

çarpıcılık elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına bandajlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik temizışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı doğru suhuletle oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına sebep olacaktır.

Yapı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma üzere zararlı durumlar evetşanmaması hesabına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında konum kayran kapı kesinlikle kolaylıkla açılabilmelidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip Yangın Çıkış Kapısı sarhoş olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en isabetli fiyatlarla iye yapmak yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı başta bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın Yangın Kapısı bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Kırmızıışveriş merkezi, sinema, meslek, hastane üzere toplu yaşam alanlarında yangın bapsı kullanmaı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabil binalarda da acil çıkış kapıları yangın takkadak kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı namına çatı misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran midebinası ve yangın kapısı kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna demetlı olarak daha ehven olmaktadır.

Report this wiki page